1989 óta az Önök szolgálatában! - Pyramidon Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. , 1033. Kaszásdűlő u. 3.

Kedves Érdeklődő!

Varga Gyula vagyok, a Pyramidon tulajdonos ügyvezetője, cégalapító. Reményeim szerint, úgy került az oldalunkra, hogy épületüzemeltetéssel, vagy ehhez szorosan kapcsolódó szolgáltatást keres. 

Amennyiben az épület (társasház, lakásfenntartó szövetkezet, lakópark), amelyben az ingatlana van, Budapest III., vagy XI. kerületében, illetve ezek közvetlen környezetében van, jó helyen jár. Irodáink, 30. éve működnek sikeresen e területeken.

Ha nem a fenti két kerület egyikében fekszik ingatlana, de az érdeklődés megér Önnek egy emailt, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen elér engem. Minden esetben válaszolok, hogy az Önt érintő területen, van e üzleti fejlesztésünk folyamatban. A távműködtetésben nem hiszünk, csak irodáink környezetében vállalunk megbízást.


1989 óta a szakmában

Ismerkedjen meg Cégünk 30 éves történetével, üzletfilozófiánkkal, szolgáltatásainkkal. 

Minden érdemleges megkeresésre reagálunk, de végleges tárgyalásokat, közgyűlés által meghatalmazott személyekkel folytatunk.

Igyekszünk minden olyan előzetes információt megadni, amely alapján eldöntheti, érdemes e felvenni velünk a kapcsolatot, hogy testreszabott ajánlatot készítsünk Önnek.

Kérem, válasszon a bal oldali menüpontok valamelyikéből!

Pyramidon Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. , 1033. Kaszásdűlő u. 3.