1989 óta az Önök szolgálatában! - Pyramidon Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. , 1033. Kaszásdűlő u. 3.

Cégtörténet

A Céget, Pyramidon Bt-ként alapítottam 1989-ben, mint a társaság beltagja. Az ingatlankezelésben, társasházkezelésben, mint fő tevékenységünkben bekövetkezett fejlődés miatt, 1996-tól a Bt. társasági formát (teljes jogutódlással, minden változtatás nélkül) Ingatlankezelő Kft. formára váltottuk, hogy az üzleti piacon betöltött helyzetünknek megfelelő gazdasági szervezetként működjünk.

Többségi tulajdonosként, a társaság jegyzése folyamatosan és változatlanul, egyedüli aláírásommal történik. További, önálló jegyzési joga van Szűcs Zsuzsanna cégtulajdonostárs ügyvezetőnek, és Orosi Csaba III. kerületi ügyvezetőnek. 

A főtevékenységünk szolgáltatásait, a Kaszásdűlő utca 3. alatti III. kerületi székhelyről (1991 óta), illetve a XI. Bölcső utcai telephely irodánkból (1992 óta) végezzük, szakképzett munkatársaink révén. 

Természetesen, a Pyramidon Ingatlankezelő kft. minden törvényi előírásnak megfelelt, és jelenleg is megfelel, ami a főtevékenységének üzleti célú végzéséhez szükséges. Ezen belül értendő a szakmai regisztráció, és a köztartozás mentesség.

A Pyramidonnal szemben, soha sem született bírósági elmarasztaló ítélet, sem a főtevékenységgel, sem egyébbel, sem büntető jogi, sem polgári perrel kapcsolatban. 

Bár működésünk alatt, még soha sem kellett igénybe venni, de Cégünk 10 MFt/év szakmai felelősség biztosítással rendelkezik.

Mindez, egy ilyen szolgáltatásban és 25 éven át …!

 

Varga Gyula 
cégtulajdonos, ügyvezető

Pyramidon Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. , 1033. Kaszásdűlő u. 3.